Gratis verzending vanaf 50 euro! 020 - 776 40 32

Betalen doe je veilig met deze betaalmethoden

iDEAL

logo ideal betalen

Je rekent je bestelling meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt je vanuit onze betaalomgeving doorgeleid naar je eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Credit Cards

logo maestro betalen   logo master card betalen   logo visa card betalen

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcard-organisatie voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Mogelijk vraagt je creditcard-organisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalen met Credit Cards.

AfterPay

logo afterpay betalen

Veilig betalen achteraf. AfterPay is een betaalmethode waarbij klantvriendelijkheid centraal wordt gesteld. Eerst zien, dan betalen. Hiermee maakt AfterPay het online kopen van onze producten en diensten veilig en aangenaam. Achteraf betalen met AfterPay is erg gemakkelijk in gebruik via de digitale factuur of SEPA Direct Debit. Door de comfortabele betalingstermijn van 14 dagen, bieden wij je een extra service.

AfterPay voert voor vetplantjes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij vetplantjes.nl bestellen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product afrekenen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal

logo paypal betalen

Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. Als consument heb je zelf een eigen PayPal account waarin je zelf kunt aangeven met welke betaalmethoden je wilt afreken.

Als je via PayPal wilt betalen met je creditcard of via je bankrekening, dan dien je deze eerst te koppelen aan je PayPal account. Ook is er nog de mogelijkheid om een saldo te storten op het PayPal account. PayPal is dus een gebruiksvriendelijke betaalmethode voor onze klanten met een uitgebreide kopersbescherming.

Summary
Betalen doe je Veilig met deze Betaalmethoden
Article Name
Betalen doe je Veilig met deze Betaalmethoden
Description
In de online shop van vetplantjes.nl kan je veilig en eenvoudig betalen met verschillende betaalmethoden zoals: iDeal, PayPal, AfterPay of Credit Card.
Author
Publisher Name
vetplantjes.nl
Publisher Logo