Gratis verzending vanaf 50 euro! 020 - 776 40 32

Geboortebedankjes met een vetplantje

Hoe kan je beter de zwangerschap vieren dan met een gezellig kraamfeest, babyshower of babyborrel? Samen met familie, vrienden en kennissen jouw geluk delen. Cadeautjes voor de baby en natuurlijk met originele bedankjes voor de kraamvisite. Geboortebedankjes met een vetplantje als presentje voor de mensen die zo belangrijk zijn in het nieuwe leven van je baby. Maak het geboortebedankje uniek met een persoonlijke bericht of foto. We hebben een groot assortiment met bijzondere vetplantjes. Kies voor een trendy mini Kokedama met eigen boodschap, een handgemaakte pot met gezicht of ga voor een vetplantje met een eigen ontwerp!

Inspiratie babyshower bedankjes

Familiedag Bedankje – Mini Pompoenen met Vetplantje

De jaarlijkse zussendag is dit jaar uitgegroeid naar een echte familiedag. Voor de gelegenheid is de gehele familie uitgenodigd in de oranjerie op het landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Voor deze dag is een speciaal familiedag bedankje met mini pompoen en vetplantje gemaakt. Een klein cadeautje als herinnering aan een bijzondere dag met de directe familie.

Lees meer

Trouwbedankje Sydney met 3D-bloem kaartje

Trouwbedankje Sydney Dit originele trouw bedankje is een leuke verassing voor de gasten van jouw bruiloft. Het vetplantje is aandenken wij de mensen nog lang kunnen terugdenken aan deze bijzondere dag. Vetplantjes zijn erg sterk planten en hebben weinig onderhoud...

Lees meer
Summary
Geboortebedankjes met een vetplantje
Article Name
Geboortebedankjes met een vetplantje
Description
Geboortebedankjes met een vetplantje. Originele bedankjes voor kraamvisite van je babyshower. Handgemaakte cadeautjes met een persoonlijk bericht of foto.
Author
Publisher Name
vetplantjes.nl
Publisher Logo