Gratis verzending vanaf 50 euro! 020 - 776 40 32

Nieuwe huisstijl vetplantjes.nl gelanceerd

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe huisstijl. We zijn dan ook erg blij dat vandaag de eerste uitingen zijn binnengekomen. We vertellen je graag wat meer over onze gedachten achter het logo en de manier waarop we willen laten zien waar we voor staan. We zijn uiteraard benieuwd naar jullie mening.

Logo met een slurf

Voor het beeldmerk van Vetplantjes.nl wilde we geen plant of bloem gebruiken. Wij denken dat onze naam duidelijk genoeg is. Daar is voor ons gevoel geen extra uitleg voor nodig met bijvoorbeeld een illustratie van een vetplantje. We hadden de wens om juist een symbool te gebruiken dat invulling geeft aan de waarden die we zo belangrijk vinden. Deze waarden zijn onder meer: Het delen van bijzondere momenten in het leven en Het op duurzame wijze creëren van unieke cadeautjes.

Wij geloven dat een product een verhaal moet vertellen. Een herinnering moet oproepen aan een bijzonder moment. De moeite waard moet zijn om bewaard te worden. Gekoesterd moet worden om als persoonlijk geschenk geven te worden. Dit willen we graag uitdragen in wat we doen voor onszelf en maken voor anderen.

Voeg hier een voorliefde voor de natuur aan toe. Mix dit met onze passie voor kleine sterke plantjes die de potentie hebben om uit te groeien tot iets majestueus. En zie hier; ons eigen mini fantje is geboren. En die slurf, daar kan je mensen die bijzonder zijn heel goed iemand me omhelzen. 🙂

Nieuwe huisstijl logo 01
De verschillende stappen in het ontwerp proces van het beeldmerk.

T-shirt en meer

In de huisstijl willen we gebruik maken van heldere groene kleuren in combinatie met een fris accent. Vetplantjes hebben een bonte verzameling van groen tinten. Dit rijke pallet wordt zo nu en dan aangevuld met een felle kleur van een bloem die zich spontaan heeft gevormd tussen de bladeren. Het roze staartje van onze olifant symbool voor deze bloem.

Ons beeldmerk zal je niet alleen tegenkomen in de heldere kleuren zoals op het nieuwe T-shirt hiernaast. Maat we zullen het logo in combinatie met fotografie ook gaan gebruiken in een geheel witte uitvoering. De ansichtkaarten zijn daar een mooi voorbeeld van, maar daarover later meer.

Ons baby olifantje laten we graag tot leven komen. We hebben inmiddels een heuse drie-dimensionale mascotte. Alleen ontbreekt de juiste naam nog. Heb je een mooi idee? We horen graag wat je in gedachten zijn. 

Nieuwe huisstijl T-shirt

Meer nieuws over vetplantjes.nl

Summary
Nieuwe huisstijl vetplantjes.nl gelanceerd
Article Name
Nieuwe huisstijl vetplantjes.nl gelanceerd
Description
De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan de nieuwe huisstijl. We zijn dan ook erg blij dat vandaag de eerste uitingen met ons logo zijn binnengekomen.
Author
Publisher Name
vetplantjes.nl
Publisher Logo