Gratis verzending vanaf 50 euro! 020 - 776 40 32

Open Atelier – Zaterdag 19 en Zondag 20 november

Zaterdag 19 en zondag 20 november organiseren we een Open Atelier. Voor de feestdagen hebben we enkele bijzondere kerstkransen en adventskransen met vetplantjes gemaakt. Voor onze vrienden en buren houden wij een speciale voor-verkoop. Dus zet deze datum in je agenda en kom een kijkje nemen. Je bent van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur op ons adres aan de Benno Stokvisstraat 26 in Amsterdam.

Kleine cadeautjes

Tijdens deze twee dagen laten we je niet alleen zien hoe we de grote kransen en kerst decoratie maken. We hebben ook een aantal leuke kleine plantjes beschikbaar waarmee je iemand tijdens de feestdagen kunt verrassen. Originele en handgemaakte cadeautjes die sfeer geven aan het interieur. Leuk voor Sinterklaas of als tafeldecoratie tijdens het kerst dinner.

Dus neem je familie en een vrienden mee en kom gezellig vetplantjes uitzoeken. Wij zorgen een verse koffie en thee of een lekker glaasje wijn voor de liefhebbers.

 

open atelier vetplantjes november 2016 flyer
open atelier november 2016 02

Kerstkrans van Larix-takken en rode vetplantjes.

open atelier november 2016 03

Adventskaarsen met tillandsia en vetplanten.

Online reserveren

Kan je niet wachten tot het open atelier of wil je er zeker van zijn dat je niet naast de boot vist. Dan kan je natuurlijk vooraf reserveren en bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling voor je klaar ligt op het moment dat het je uitkomt. Voor de feestdagen hebben we al een aantal producten online staan. Deze kan je hier bekijken.

houten krans whitewash met vetplantjes 30cm wit

Houten krans whitewash 30cm.

houten krans whitewash met vetplantjes 30cm wit 06

Detail van de houten krans met vetplantjes.

kaarsenstandaard berkenhout blok 25cm

Kaarsenstandaard berkenhout blok 25cm.

Meer nieuws over vetplanten.nl

Summary
Open Atelier - Zaterdag 19 en Zondag 20 november
Article Name
Open Atelier - Zaterdag 19 en Zondag 20 november
Description
Voor vrienden en buren houden wij een Open Atelier met de voor-verkoop van handgemaakte kerstkransen met vetplanten en unieke cadeautjes voor de feestdagen.
Author
Publisher Name
vetplantjes.nl
Publisher Logo