Gratis verzending vanaf 50 euro! 020 - 776 40 32

Sunday Market – Zondag 6 november Westerpark

Zondag 6 november 2106 staan we weer op de Sunday Market in het Westerpark. Zoals elke eerste zondag van de maand wordt ook deze keer weer op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam een alternatieve markt gehouden. Van 11 tot 18 uur kan je ons daar vinden met een eigen kraam. We nodigen je van harte uit om even langs te lopen en een kijkje te komen nemen naar onze handgemaakte kerstkransen met vetplantjes.

 

De Sunday Market is de maandelijkse Art en Designmarkt in Amsterdam. Deze leuke markt biedt ons een goede gelegenheid om onze producten en ideeën direct aan het publiek te laten zien. Wij willen de mensen in Amsterdam graag in aanraking laten komen met de laatste trends op het gebied van vetplantjes. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om even bij onze markt kraam langs te lopen.

 

Kerstkransen en decoratie

Als je op de markt bent vraag dan even naar de mogelijkheden. We hebben een ruim assortiment met producten speciaal voor de feestdagen en de kerst periode. Daarnaast zijn de geboortebedankjes en trouwbedankjes met vetplantjes een bijzonder presentje voor je gasten waar we graag meer over vertellen.

Sunday Market – Zondag 6 november Westerpark

Deze handgemaakte kerstkransen zijn verkrijgbaar tijdens de markt.

Onze nieuwe kerstkransen voor de feestdagen.

Deze kokedama met Palmvaren Cycas mocht rekenen op veel belangstelling.

Deze Aloe Croc Jaws en Aloe Variegata uit Mexico zitten lekker warm achter het glas.

Meer nieuws over vetplanten.nl

Summary
Sunday Market - Zondag 6 november Westerpark
Article Name
Sunday Market - Zondag 6 november Westerpark
Description
Zondag 6 november staan we op de Sunday Market met onze vetplantjes en handgemaakte kerstkransen op het terrein bij de Westergasfabriek in Amsterdam.
Author
Publisher Name
vetplantjes.nl
Publisher Logo